Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bliksembeveiliging

Blikseminslag is een veelvoorkomend verschijnsel, dat soms zonder vervelende gevolgen blijft.
Echter in veel gevallen zijn de gevolgen wel degelijk merkbaar.
Het is dan ook belangrijk om technische voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat een blikseminslag nadelige gevolgen heeft.

Na de aanleg van een bliksembeveiligingsinstallatie is het belangrijk dat de technische staat voortdurend in orde is.
Verbouwingen of kleine veranderingen aan de installatie kunnen grote gevolgen hebben voor de mate van beveiliging.
Het is dan ook belangrijk om de installatie regelmatig te inspecteren conform NEN 1014.

De NEN 1014 is van toepassing op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van nieuwe en bestaande bliksembeveiligingsinstallaties.

De norm houdt rekening met bouwkundige, esthetische en economische factoren, hij beschrijft maatregelen om de gevolgen van blikseminslag zoveel mogelijk te beperken.

Inviro heeft veel ervaring in en met industriële installaties, de utiliteit, openbare gebouwen en zorginstellingen, met deze kennis en ervaring zijn wij in staat om een hoogwaardige inspectie uit te voeren.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een gesprek aanvragen?

Klik hier!

 
Copyright © 2023 Inviro
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren