Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Inspectie Arbeidsmiddelen

Als werkgever bent u niet alleen verantwoordelijk voor de vaste elektrische installatie maar ook voor de arbeidsmiddelen binnen uw bedrijf.

Arbeidsmiddelen moeten zodanig zijn uitgerust en/of worden toegepast dat de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers tijdens het gebruik geen gevaar lopen.
Inviro inspecteert voor u alle arbeidsmiddelen conform NEN EN 50110 / NEN 3140. Afhankelijk van het risico, de gebruiksfrequentie en het onderhoud van het arbeidsmiddel wordt de interval van de inspectie bepaald.
Als u met het VCA certificaat rekening moet houden dan is de inspectiefrequentie minimaal 1 maal per jaar.

Onze inspecties beperken het risico op letsel en uitval.
De bevindingen van de inspectie worden door ons weergegeven in een rapportage, zodat u altijd een actueel overzicht van uw arbeidsmiddelen heeft.

Inviro heeft veel ervaring in en met industriële installaties, de utiliteit, openbare gebouwen en zorginstellingen, met deze kennis en ervaring zijn wij in staat om een hoogwaardige inspectie uit te voeren.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een gesprek aanvragen?

Klik hier!

 
Copyright © 2023 Inviro
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren